بررسی نقش معنویت در پیشگیری از اعتیاد در مدرسه الزهرا(س) زرین شهر برگزار گردید.
چهارشنبه19/9/93 کارگاه 3 ساعتی بررسی نقش معنویت در پیشگیری از اعتیاد با حضور سیده زهرا کمالی پارسا استاد حوزه ودانشگاه و 120نفر از طلاب وفارغ التحصیلان مدرسه حضور داشتند، در مدرسه الزهرا(س) زرین شهر برگزار شد.
پارسا در این مراسم گفت: در کشور1350000نفر معتاد هست که 125هزار نفرآن در استان اصفهان قرار دارد.10درصد از این معتادین خانم ها هستند و34درصد از زندانیان کشور را زنان تشکیل می دهند روزی 8 معتاد در کشور ما می میرند که بعد از تصادف رتبه دوم دارد.
وی افزود: کسی که معتاد به مصرف مواد مخدر شده است در دوره ای به نام ماه عسل قرار می گیرد که مردها بین6ماه تا6سال طول می کشد ودر خانم ها از 3ماه تا3سال طول می کشد.این افراد به شدت احساس شادمانی می کنند غم واضطراب واسترس برطرف می شود خوش اخلاق خوش صحبت دارای روابط اجتماعی بالا می شود توقعشان کم شده وبا ایثار وگذشت رفتار می کنند.
وی خاطر نشان کرد: خطر اعتیاد برای خانم ها بیشتر است. خانم ها361بار بیشتر در معرض اعتیاد قرار دارند زنان در ترک مواد مخدر 19درصد بیشتر شکست می خورند.آرایشگاه اولین جایی است که افراد زیادی از طریق آن برای اولین بار اعتیاد به مواد را تجربه کردند. بعد از آن دانشگاه وخوابگاه دانشجویی وسومین مکان، باشگاه بدنسازی می باشد.
در ادامه ایشان راهکارهایی جهت نیاز نداشتن بدن به نیکوتین را ارائه داد.
1-انجام کار خیر ودعوت دیگران به انجام کار خیر
2-در کف مغز انسان 14غده وجود دارد که هر کدام به اندازه یک عدس است که 12تای آن جفت است ودوتای آن جدا هستند. بعد از درد شدید، به صورت طبیعی مورفین در بدن تولید می شود وفرد احساس آرامش می کند.
3-روزه گرفتن، نزدیک افطار فرد احساس شادابی می کند که با ترشح ماده ای به نام کتونین در اثر سوخت وساز چربی که نقش الکل طبیعی را بازی می کند تولید می شود.
4-خوب غذا خوردن، غذایی که حلال وطیب باشد و باطبع هرکسی موافق باشد.
5-بک رابطه جنسی متعادل هورمین مورفین تولید می کند.
6-بعداز نماز با آداب مخصوص آن، بعد از زیارت ائمه، بعد از حج، بعد از مطالعه ای که با علاقه باشد، بعد از ورزش و بعد از کارکردن هورمون مورفین ترشح می شود.
پارسا در پایان یادآور شد مشروبات الکلی، سیگار، قلیان وداروهای ضد افسردگی می توانند در فرد به صورت عادت در آید وفرد معتاد به آنها شود.
نقش معنویت در پیشگیری از اعتیاد...
شما باید برای دیدن نظرات وارد سامانه شوید در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)