با حضور مربيان قرآن حوزههاي علميه خواهران؛
دوره تربيت مربي مهارتهاي تفسير برگزار شد
نخستين دوره تربيت مربي مهارتهاي تفسير با حضور حجتالاسلام قرائتي در حوزههاي علميه خواهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام محمدتقي قندي معاون فرهنگي حوزههاي علميه خواهران در مراسم افتتاحيه اين دوره که در مجتمع فرهنگي ياوران مهدي(عج) قم برگزار شد، در سخناني با بيان اينکه تنها قرائت قرآن براي اصلاح افراد کافي نيست، اظهار کرد: پيامبر اکرم(ص) به قرائت قرآن کريم براي مردم اکتفا نميکردند، بلکه آن را براي مردم توضيح ميدادند و مردم از آن براي عمل به قرآن استفاده ميبردند.
وي با اشاره به اينکه کتابهاي درسي نيز به منظور استفاده دانشآموزان نوشته شده است، اما بدون حضور معلم براي دانشآموزان قابل استفاده نيستند، ادامه داد: هرچه دقت کتاب بيشتر باشد، بايد دقت معلم در انتقال مفاهيم کتاب نيز بيشتر باشد.
معاون فرهنگي حوزههاي علميه خواهران گفت: معصومين(ع) بيانکننده و تعليمدهنده کتاب قرآن براي جامعه بشري هستند و ما هميشه نيازمند آنها هستيم.
وي يکي از وظايف حوزههاي علميه را تبليغ دين، کتاب و سنت اهل بيت(ع) دانست و افزود: حوزههاي علميه به عنوان يک مجموعه تعاليبخش و فرهنگساز در جامعه بشري آمادگي آن را دارند که اين وظيفه را به انجام برسانند.
حجتالاسلام قندي با اشاره به اختصاص کتابهايي به منظور آمادگي مقدماتي شرکتکنندگان در برگزاري دوره تربيت مربي مهارتهاي بيان تفسير ادامه داد: تصميم داريم تا از ميان شرکتکنندگان در اين دوره افرادي را به عنوان مربيان مهارتهاي بيان تفسير تعيين و از حضور آنها استفاده کنيم.
وي گفت: اين دوره به مدت دو روز برگزار ميشود و طي آن حجتالاسلام محسن قرائتي مفسر قرآن کريم به ارائه بحث و نقد و بررسي تمريناتي که از سوي مربيان انجام ميگيرد خواهد پرداخت.
در اين مراسم همچنين حجتالاسلام محسن قرائتي با بيان اينکه در خدمترساني سن و جنسيت شرط نيست، اضافه کرد: بايد در کلمات قرآن فکر کنيم و از کلمهکلمه قرآن مطلب استخراج کنيم.
وي با اشاره به اينکه بايد سخنراني را عوام بفهمد و خواص بپسندد، افزود: موضوع بحث سخنراني بايد واجب، مستحب، نياز فرد يا نياز جامعه باشد و در غير اين صورت بيفايده است.
مفسر قرآن کريم بسياري از تحقيقهاي تاريخي را لغو دانست و اظهار کرد: به عنوان مثال به جاي آنکه بررسي شود ذوالقرنين چه کرده است، به دنبال آن هستيم که او کوروش بود يا اسکندر.
وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي بسياري از عادتهاي غلط را از ميان برد، اضافه کرد: بايد حصار قالبها را بشکنيم و سدهايي که ما را دربرگرفته است از بين ببريم.
حجتالاسلام قرائتي يکي از عادتهايي که بايد از ميان برود را اختصاص تبليغ به ماه محرم و صفر دانست و گفت: اختصاص سخنراني همراه با روضه، روي منبر و همراه با باني از ديگر عاداتي است که بايد در تبليغ از ميان برداشته شود.
وي تواشيح را برگرفته از رفتار مصريها دانست و گفت: اگر سرود خواندن هنر است، آن را فارسي بخوانند. بايد کساني پيدا شوند و مسائلي را که مبناي عقلي و وحيي ندارند دور بريزند.
دوره تربيت مربي مهارتهاي بيان تفسير برگزار شد
یک نظر برای این مطلب وارد شده . جهت دیدن نظر ، وارد سامانه شوید. در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)