روزچهارشنبه 93/1/20جلسه اخلاق با حضور مؤسس مدرسه و مدیر و کادر و اساتید در مدرسه علمیه الزهرا(س) زرین شهر برگزار گردید.
مؤسس مدرسه جناب حاج آقا باقریان ، مدیر مدرسه سرکار خانم دامیار ، کادر مدرسه اعم از معاونین آموزش ، پژوهش، فرهنگی، اداری و جمعی از اساتید دراین مراسم حضور یافتند.
جلسه ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط استادمحترم جناب آقای آقایی آغاز گردید . سپس در ادامه سرکار خانم دامیار مدیر مدرسه ضمن عرض خوش آمدگویی به حاضرین نکاتی را ایراد کرد.
ایشان از اساتید درخواست کرد:
1- برنامه های درسی تا 13 خردادماه جمع بندی گردد.
2- هر گونه کلاس جبرانی که نیاز هست برگزارگردد.
3- در آغاز کلاس نکات اخلاقی بیان شود ضمن اینکه از اساتیدی که این عمل زیبا را انجام دادند تشکر می گردد.
4- راجع به مورد مباحثه بسیار تأکید می گرددکه جدی بگیرید حتی شنیده شده بعضی دانشگاه ها نسبت به امر مباحثه برنامه ریزی های اساسی کرده اند .
5- دروسی که نیاز به تحقیق دارد مهلت ارائه تحقیقات تا تاریخ 15 اردیبهشت می باشد.
6- طبق شرایطی که اعلام گردیده سوال درسی طرح گردد و به آموزش تحویل داده شود .
7- امتحانات میانترم به موقع برگزار شود و طوری برنامه ریزی کنید که در امتحانات پایان ترم سر جلسه امتحانات حضور داشته باشید.
سپس مؤسس مدرسه به ایراد سخن پرداخت.مؤسس مدرسه جناب حاج آقا باقریان گفت: در ابتدا سال پر خیر و برکتی را برای شما آرزو می کنیم، سالی که با نام و یاد خانم حضرت زهراسلام الله علیها آغاز گردیده امیدوارم که سال ظهور آقا امام زمان باشدانشالله….
اییشان گفت: وقتی مقام معظم رهبری سال را به نام اقتصاد و فرهنگ نام گذاشتند بنده نیز تصمیم گرفتم مدتی خطبه های نماز جمعه روی همین موضوع باشد.بحث فرهنگ بسیار اهمیت دارد به قدری که جنگ اصلی دشمن با ما همین مقوله ی فرهنگ است .امروز ما باید در صحنه و کار فرهنگی حضور داشته باشیم. ما شهید زیاد دادیم چقدر خانواده هایی که پدر، برادر، فرزندخود را در راه اسلام از دست دادند.واقعا ما عقب افتادیم، اما بشارتی به ما داده می شود که الان میدان باز هست ، آن موقع یک میدان بود الان هم میدانی دیگر. آن موقع ها دشمن آشکار بود و الان دشمن پنهانی عمل می کند و شناخته شده نیست و پنهانی عمل می کند ما نباید غافل باشیم.حاج آقا باقریان ادامه داد: ما 100درصد افتخار می کنیم که در این مسیر قدم برداشتیم.افتخار اگر واقعی باشد هم لذت دارد هم سختی ها را کم می کند و هم ارزش اش چند برابر میشود.ما باید در این مسیر رشد کنیم. باید بدانیم دشمن همیشه در کمین است پس باید با نفس مون مبارزه کنیم. امیدوارم که همه ما به این باور برسیم که راه بهشت که خدا تعیین کرده از این مسیر می گذرد.وی خاطرنشان کرد: توقع من این است که ما خودمون چه مدیر، مؤسس، استاد باشیم باید مروری در زندگی خود داشته باشیم و ظرفیت های خالی خود را پر کنیم.شماها مزیت نسبی دارید، شماهایی که ایمان دارید و در این مسیر قدم برمیدارید باید بدانید وجود شما در جامعه اثرگذاراست، ظرفیت های خالی هم همه ی ما داریم پس ما اگر به ظرفیت های خالی خود رسیدگی نکنیم این اتلاف سرمایه عمر است.
سپس جناب آقای آقایی استادمحترم صرف و نحو جهت کاربردی کردن دروس 4 گام را معرفی کرد:
ایشان گفت: گام 1- علاقمندسازی : تا وقتی طرف دوست نداشته باشد هیچ وقت سراغ آن مطلب نخواهد رفت. پس باید ارزش علم برایشان پررنگ شود.سپس ترس و اضطراب طلبه از درس برطرف شود. باید درس را آسان معرفی کنیم.در این گام باید طلاب را در درس مشارکت دهیم مثلا از آنها بخواهیم دروس را کنفرانس دهند،پاورپوینت، و..ارائه دهند.
سپس ادامه داد: گام 2- جرقه: ایجادسوالات مناسب و هدف دار جهت پژوهش ، یعنی باید از قبل فکر کرده باشم که کجای درس این پژوهش را نیاز دارد به آنها بگوییم.سوالات باید هدف دار باشد، طرف را به فکر کردن وادار کند، منبع مناسب معرفی کنیم، منابع باید به عنوان راهنما باشد نه پاسخگو، منابع باید متنوع باشد.
گام3- هدایت صحیح: باید کاری کنیم که طلاب ما را به عنوان استاد راهنما بپذیرند که این خود راهکار داردمانند اینکه: در مسیری که تخصص ندارم وارد نشوم، حالت غریبگی بین استاد و شاگرد باید برطرف گردد،با آنها همراهی داشته باشیم مثلا در جلسه دفاعیه آنها حاضر شویم.
سپس یادآورشد: گام4- ارائه طرح کاربردی مناسب به طلاب می باشد، اینکه کاربردی کردن را برای انها بیان کنیم، جهت مناسب به آنها نشان دهیم، در انجام تحقیق به طلبه امید دهیم. و در پایان هر کدام اساتید نظرات خاص خود را جهت بهبود امور فرهنگی، آموزشی، پژوهشی ارائه دادند.
یک نظر برای این مطلب وارد شده . جهت دیدن نظر ، وارد سامانه شوید. در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)